Tervetuloa Suomen Bokseriyhdistys ry:n kotisivuille

Suomen Bokseriyhdistys ry- Finlands Boxerförening rf (SBY) on Suomen Kennelliitto ry:n alainen, vuonna 1944 perustettu koko Suomen rotujärjestö.

Yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta bokserirotuun sekä edistää jalostamista ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

HUOM!
Ne, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua 31.7.2019 mennessä, katsotaan eronneiksi yhdistyksestä. Tiedustelut:  jasensihteeri @ bokseriyhdistys.fi

Sivujen päivitys

Sivut päivitetään pääasiassa sunnuntai iltana. Aineistot toimikuntien vetäjien kautta perjantaihin klo 16 mennessä jotta ehtivät tulevaan päivitykseen.

Pentuvälityksen päivitys

Pentuvälitys päivitetään viikonloppuisin. Astutus ja syntyneet pentueet, tiedot ja päivitykset pentuvälittäjälle perjantaihin klo 16 mennessä.

kyssari.jpg

Päivitykset vko 33

11.8.2019
Pentuvälitys; syntyneitä