Näyttelyt

Suomen Bokseriyhdistys ry järjestää kolme näyttelyä vuodessa. Kyseisten näyttelyiden tuomarit ovat rodun kasvattajatuomareita.

ropvsp.jpgErikoisnäyttelyssä arvostelee kaksi tuomaria. Toinen tuomareista arvostelee urokset ja toinen nartut. Tässä näyttelyssä jaetaan Suomen Kennelliiton sallima maksimi määrä sertejä. Erikoisnäyttelyssä valitaan ja palkitaan myös ROP-käyttökoira sekä BIS-turistikoira.

ropvsp.jpgKlubsieger –näyttely järjestetään yhdessä ZTP-testin kanssa. Vuonna 2006 arvosteltiin ensi kerran bokserit väreittäin; keltaiset ja tiikerit. Klubsieger –näyttely on epävirallinen Suomen Kennelliiton suhteen ja näin ollen näyttelyssä ei jaeta muotovalion arvoon oikeuttavia sertifikaatteja. Klubsieger näyttelyssä jaetaan kaksi titteliä, jotka ovat virallisia SBYn titteleitä. Tittelin saavuttaneet koirat ovat oikeutettuja käyttämään titteleitä kaikissa SBYn julkaisuissa. Klubsieger –titteli, KSG, jaetaan parhaalle nartulle ja parhaalle urokselle molemmissa väreissä. Jugend Klubsieger—titteli, KJSG,  jaetaan parhaalle narttujen ja urosten juniori– tai nuortenluokan koiralle molemmissa väreissä. Klubsiegerin säännöt löydät tästä.

ropvsp.jpgPuppy&Veteran-show on tarkoitettu alle 2 vuotialle ja yli 7 vuotiaille boksereille. Puppy-Veteran Show on epävirallinen eikä siinä jaeta muotovalion arvoon oikeuttavia sertifikaatteja.

Erikoisnäyttelyt

Klubsieger Show

Puppy&Veteran Show
2015