Näyttelyt

Suomen Bokseriyhdistys ry järjestää kolme näyttelyä vuodessa. Kyseisten näyttelyiden tuomarit ovat rodun kasvattajatuomareita.

ropvsp.jpgErikoisnäyttelyssä arvostelee rodun kasvattajatuomarit. Jos tuomareita on kaksi, toinen arvostelee urokset ja toinen nartut. Tässä näyttelyssä jaetaan Suomen Kennelliiton sallima maksimi määrä sertejä. Erikoisnäyttelyssä valitaan ja palkitaan myös ROP-käyttökoira sekä BIS-turistikoira. Erikoisnäyttelyn säännöt löydät tästä.


ropvsp.jpgKlubsieger –näyttely järjestetään yhdessä ZTP-testin kanssa. Vuonna 2006 arvosteltiin ensi kerran bokserit väreittäin; keltaiset ja tiikerit. Klubsieger –näyttely on epävirallinen Suomen Kennelliiton suhteen ja näin ollen näyttelyssä ei jaeta muotovalion arvoon oikeuttavia sertifikaatteja. Klubsieger näyttelyssä jaetaan kaksi titteliä, jotka ovat virallisia SBYn titteleitä. Tittelin saavuttaneet koirat ovat oikeutettuja käyttämään titteleitä kaikissa SBYn julkaisuissa. Klubsieger-titteli, KSG, jaetaan molemmissa väreissä parhaalle nartulle ja parhaalle urokselle, joka kilpailee avoimessa, käyttö-, valio- tai veteraaniluokassa. Jugend Klubsieger—titteli, KJSG,  jaetaan parhaalle narttujen ja urosten juniori– tai nuortenluokan koiralle molemmissa väreissä. Klubsiegerin säännöt löydät tästä.


ropvsp.jpgPuppy&Veteran-show on tarkoitettu alle 2 vuotialle ja yli 7 vuotiaille boksereille. Puppy-Veteran Show on epävirallinen eikä siinä jaeta muotovalion arvoon oikeuttavia sertifikaatteja. Puppy&Veteran -säännöt löydät tästä


Erikoisnäyttelyt
2014
2015

Klubsieger Show
2015

Puppy&Veteran Show
2015


 

Saadaksesi näyttelyn ROP-koiran kuvan lehteen, tulee sinun ilmoittaa kaikki sijoittuneet koirat; rop, vsp, pu/pn-sijoitukset, rop/vsp-pentu, rop-kasv, ryhmäsijoitukset, koko näyttelyn koiramäärä ja boksereiden määrä. Erityisen tärkeää on ilmoittaa koko näyttelyn koiramäärä ja mahdolliset kasvattaja-luokan sijoitukset, koska nämä eivät näy jalostustietojärjestelmässä. Lähetä näyttelytulokset sähköisesti osoitteeseen nayttely @ bokseriyhdistys.fi ja kuvat kuvaajatiedon kera osoitteeseen bokserilehti @ bokseriyhdistys.fi.

Vuoden Näyttelybokseri kisan pisteet nayttely @ bokseriyhdistys.fi
Kiertopalkintoa anoessasi, annathan seuraavat tiedot: bokserin nimi, omistajan nimi, kasvattajan nimi ja kerro mistä näyttelystä / näyttelyistä (näyttelyn nimi, tuomarin nimi ja päivämäärä) pisteet tulevat ja koiran sijoitus näyttelyssä. Ilmoita myös näyttelyn koko koiramäärä. 

Kasvattajatuomarilista
Erikoisnäyttelyiden tuomarit 1986-
Sääntömuutokset v. 2011 ja 2011

Vuoden 2012 näyttelypalkitut

Vuoden 2011 näyttelypalkitut

Vuoden 2010 näyttelypalkitut
Vuoden 2009 näyttelypalkitut