Koe ja koulutus

suojelu.jpgSuomen Bokseriyhdistys ry:n koe- ja koulutustoimikunta järjestää vuosittain koulutustapahtumia eri puolilla Suomea. Päätapahtuma on yhdistyksen kesäleiri, jossa on mahdollista treenata lähes kaikkia PK-lajeja.

SBY:n alaosastot järjestävät alueellista koulutusta boksereille. Ota yhteyttä oman alaosastosi koulutusvastaavaan ja tiedustele koulutusmahdollisuuksista.

Koe- ja koulutustoimikunta tarjoaa alaosastojen kouluttajille mahdollisuuden koulutusohjaajakoulutukseen. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta ota yhteyttä SBY:n koulutusvastaavaan.

PK-tulokset lehteen:

Ilmoita tehdyt pk-tulokset ennen kulloisenkin lehden viimeistä materiaalin jättöpäivää kolutusvastaavalle, näin saat tuloksesi näkyville lehteen.

Toimikunnan kokoonpano:

• Riikka Salo (SBY:n koe- ja koulutusvastaava)
  • Jaana Repo (Turku)
  • Laura Latikka (Lahti)
  • Mari Sonninen (Itä-Suomi)
  • Maija Laine (Lahti, koulutusvastaava)
  • Antti Myllyperkiö (Pohjanmaa, koulutusvastaava, maalimiesoppilaiden edustus)
  • Miika Myyryläinen (Itä-Suomi, koulutusvastaava)
  • Lea Kallio (Tampere, koulutusvastaava)
  • Mikael Mylläri (Turku, koulutusvastaava)
  • Henna Lappi-Tanskanen (Uusimaa, koulutusvastaava)
  • Riikka Valkonen (Keski-Suomi, koulutusvastaava)