kesaleiri.jpg

Perinteinen kesäleiri järjestetään 10.-14.7.2017 Vesalan leirikeskuksessa, Vesangalla.

Leiriläisten käyttössä ovat rakennukset Nuotta ja Rysä.

Nuotassa on majoitustilojen lisäksi käytössä 2 x wc, 2 x suihku sekä pieni yhteinen oleskelutila/keittiö. Nuotan yhteydessä myös kokous-/oleskelutila, jossa mm. kotikeittiö. Rysän yläkerrassa on majoitushuoneiden lisäksi keittö (kotikeittiövarustuksella), 2 x wc, suihku. Alakerrasta löytyy iso sali, 5 x wc, 1 x suihku sekä saunatilat noin 12 henkilölle. Leirikeskuksen rantasaunat ovat varattuna leiriläisten käyttöön iltaisin.

Ilmoittautuminen

Kesäleirin ilmoittautuminen alkaa perjantaina 19.5.2017 klo 16. (Huom! Lehdessä väärä päivämäärä!) Maanantaista 12.6.2017 alkaa ilmoittautumisaika ei jäsenille.

Ilmoittautumiset koe- ja koulutustoimikunnan vetäjälle joko sähköpostilla, riikkahsalo (a) gmail.com tai puhelimitse, p. 040 825 1439.

Lisätietoja kouluttajista ja leiristä päivitetään sivuille mahdollisimman pian!

Leirin lajiryhmät ja kouluttajat:

• Suojelu/maalimiesoppilaskoulutus: Teemu Parviainen (kilpailevat), maalimiesoppilaat (muut)
  • Haku: Jarno Sirrola
  • Peltojälki (IPO): Satu Ehrlund
  • Peltojälki (FH): Holger Palomäki
  • Metsäjälki: Outi Haula (ma-ke) & Raimo Viitanen (to-pe)
  • Toko/rallytoko: Eija Heinonen

Hinnat

Koko leiri, 5 vuorokautta (sis. majoitukset, 3 x ruokailu, saunat & muiden tilojen käyttö, koulutus):

Suojelu/kisaavat: 280 e
Muut ryhmät: 270 e
Maalimiesoppilasryhmä: 250 e
Ei jäsenet: 300 e
Kuuntelijat: 250 e

Vuorokausi (sis. 1 yön majoitus, 3 x ruokailut, saunat & muiden tilojen käyttö, koulutus):

Suojelu/kisaavat: 75 e
Muut ryhmät: 70 e
Maalimiesoppilasryhmä: 50 e
Ei jäsenet: 90 e
Kuuntelijat: 50 e

Päiväkävijä (sis. vain lounaan, tilojen käyttö, koulutus):

Suojelu/kisaavat: 50 e
Muut ryhmät: 40 e
Maalimiesoppilasryhmä: 40 e
Ei jäsenet: 60 e
Kuuntelijat: 25 e

Jos päiväkävijä haluaa lounaan lisäksi myös aamupalan ja päivällisen (3 x ruokailu), niin yllä oleviin hintoihin tulee 10 euron lisämaksu.

Majoitus matkailuautolla (sis. matkailuautopaikan, 3 x ruokailut, saunat & muiden tilojen käyttö, koulutus):

Koko leiri (muut ryhmät): 220 e
Koko leiri: (suojelu/kisaavat ): 240 e
Vuorokausihinta (muut ryhmät): 45 e
Vuorokausihinta (suojelu/kisaavat): 50 e

Ohjaajan toisen koiran ilmoittaminen ryhmään maksaa 15 e / vuorokausi.

Koirien majoitus
Vesalan leirikeskuksessa on rajoitetusti huoneita, joihin voi ottaa koiran yöpymään sisälle.

Leirin maksut maksetaan yhdistyksen tilille FI80 1270 3000 2070 63 viitteellä 4006. Maksutiedot ym. saat ilmoittautumisen jälkeen.