Jalostuksen tavoiteohjelma JTO

Jalostuksen tavoiteohjelma (JTO) antaa tietoa rodun tilanteesta ja jalostuksesta.

Jalostustoimikunnan sekä muiden yhdistyksen toimikuntien toimintasuunnitelmat tulevat nojautumaan JTO tavoitteisiin ja päämääriin. JTO ei tule olemaan koskaan valmis, vaan sitä tulee kehittää ja jalostaa paremmaksi jatkuvasti, sillä se on pohjana työlle, jonka tavoitteena on saada terveempi sekä toimivampi bokseri. Toimikunta suosittaa kaikkien lukevan JTO:n läpi ja kasvattajien tutkivan sitä säännöllisesti.

Vain yhteistyöllä saavutamme tuloksia - meillä kaikillahan on yhteinen tavoite: terve, rotumääritelmän mukainen bokseri.

Suomen Bokseriyhdistyksen hallitus on 6.3.2016 hyväksynyt JTO:hon tehdyn päivityksen. Päivitys on hyväksytty Kennelliiton jalostustieteellisessä toimikunnassa 7.6.2016, joten uusi JTO tulee voimaan 1.1.2017. Voit lukea päivitetyn JTO:n täältä (pdf tiedosto).