Atibox kisat ja joukkueet

ATIBOX IGP MM 2019

Atibox IGP MM kilpailut pidetään 13.-14.4.2019 Ronco all'Adigessa Italiassa. Kilpailujen viralliset nettisivut löytyvät osoitteesta: http://en.atiboxwm2019.it/

SBY lähettää kilpailuun joukkueen: Laura Mäiseli ja IPO3, HK1, ZTP, AD Pantzain kyl se kotona osas. Joukkueenjohtajana toimii Laura Latikka ja maalimiehenä Janne Laitinen.

ATIBOX FH MM 2019

Atibox FH MM kilpailut pidetään 2.-3.11.2019 Nieuw Weerdingessä Alankomaissa. Lisätietoja myöhemmin.


ATIBOX IPO MM 2018

Atibox IPO MM-kilpailut pidetään 7.-8.4.2018 Harossa (La Rioja), Espanjassa. Kilpailujen viralliset kotisivut löytyvät osoitteesta: http://www.atiboxipo2018.com/

SBY:n lähettää kilpailuun joukkueen, johon tulee ilmoittautua 31.1.2018 mennessä. Ilmoittautumiset joukkueeseen tulee tehdä koe- ja koulutustoimikunnan vetäjälle, Riikka Salo, p. 040 825 1439 tai sähköpostilla riikkahsalo (a) gmail.com


ATIBOX FH MM 2017

Atiboxin FH MM -kilpailut järjestetään 10.-12.11.2017, Merklin-Otesice, Tsekeissä. Lisätietoja tapahtumasta kilpailujen kotisivuilta: http://www.atibox-wmfh.boxerklub.cz/
Vuoden 2017 FH MM-kilpailuihin ei osallistunut SBY:n edustusta.

ATIBOX IPO MM 2017

Atibox IPO MM -kilpailut järjestetään 28.-30.4.2017 Unkarissa (Dombóvár).
Listätietoja tapahtumasta kilpailujen kotisivuilta: http://atiboxwm2017.hu

tai tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/893734037425575/

SBY:n joukkueessa kilpailuihin osallistui Hanna Nikkola ja Vivi's Duracell Erza Scarlet. Koirakko teki kilpailussa tuloksen IPO3 pistein 242 ja sijoittui sijalle 14. Joukkueenjohtajana toimi Kimmo Kaartinen.


ATIBOX FH-JOUKKUEET 2016

Atibox FH WM 2016 kilpailut käytiin 12.-13.11.2016 Espanjassa (Zaragoza). Tarkemmat tiedot kilpailuista löytyvät kisajärjestäjän tapahtumasivuilta http://www.atiboxfh2016.com/.

Suomen Bokseriyhdistys ry. Atibox FH-joukkueeseen vuonna 2016 kuului Sirpa Annala & bn GiveMeFive Betty Boop.

Suomalaisten tulokset:

Sirpa Annala ja GiveMeFive Betty Boop, 91 p. FH2 ja sijoitus 3.


Atibox IPO WM 2016 oli 29.04.-1.5.2016 Slovakiassa (Vrbove). Tarkempia tietoja tapahtuman facebook sivuilla https://www.facebook.com/events/495643417277256/564209430420654/ Viralliset nettisivutkin tapahtumalle varmaan aukeavat joskus.

Joukkueen koirakot: Hanna Nikkola & Vivi´s Duracell Erza Scarlet sekä Harri Latikka & Sky Bridge Rebel Yell.

Suomalaisten tulokset ja sijoitukset:

8. bn Vivi's Duracel Erza Scarlet, ohj. Hanna Nikkola, 79p/89p/89p, yht. 259 p., IPO3
    bu SkyBridge Rebell Yell, ohj. Harri Latikka, 89p/87p/hyl

 Atibox organisaatio muutti 2018 pidetyssä kokouksessa osallistumisoikeuksia sekä IGP että FH joukkueisiin, uudet ohjeistukset ohessa.

Atibox IGP: Osallistumisoikeus kisoihin vain koirilla jotka ovat suorittaneet vähintään yhden hyväksytyn koesuorituksen pistein 210, kilpailuluokassa johon osallistuu. Tulos tulee olla tehty edellisen ja tulevan Atibox WM-kisan välissä. (Käytännössä kuitenkin ennen joukkueeseen ilmoittautumisen viimeistä päivämäärää). Eli WM-luokkaan (IPO3) ilmoitetuilla koirilla pitää olla kyseisen kauden aikana IPO3 tulos, IPO2-luokkaan ilmoitetuilla IPO2 tulos ja IPO1-luokkaan ilmoitetuilla IPO1 tulos vähintään yllä mainituin pistein.

Atibox FH: Osallistumisoikeus WM-luokkaan (FH2) vain koirilla jotka ovat suorittaneet vähintään yhden hyväksytyn koesuorituksen FH2-luokassa. Tulos tulee olla tehty edellisen ja tulevan Atibox WM-kisan välissä. (Käytännössä kuitenkin ennen joukkueeseen ilmoittautumisen viimeistä päivämäärää). Kilpailuluokkaan FH1 voi osallistua koira joka on vähintään 18 kuukautta vanha, jos koira on yli 4 vuotias ja sillä on koulutustunnus FH2, tulee sen osallistua WM-luokkaan. FH-V -luokkaan (ns. Stufe1) voi osallistua koira joka on vähintään 15 kuukautta, ja enintään 4 vuotta vanha. FH1 ja FH-V luokan koirien tulee olla suorittanut BH-kokeen hyväksytysti.

Uudet säännöt löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Karsintasäännöt Atibox-joukkueiden edustukseen

Ensisijaisesti koirien tulee täyttää edellä esitetyt Atiboxin vaatimukset, jos joukkueeseen on hakemassa useampi kriteerit täyttävä koira, ratkaistaan joukkueeseen pääsy seuraavien karsintasääntöjen mukaan.

Suojelu:

IPO3/WM – luokka

Mikäli halukkaita osallistujia ei ole kisaorganisaation asettamaa rajoitusta enemmän, riittää edellisen vuoden Atibox IPO-WM-kisojen jälkeen, ja ennen tämän vuoden ilmoittautumisajankohtaa tehty IPO3 koulutustunnus. Koulutustunnus pitää olla tullut vähintään pistein 240.

Mikäli halukkaita on kisaorganisaation asettamaa maarajoitusta enemmän, valitaan joukkueeseen ensisijaisesti koirat, jotka ovat tehneet koulutustunnuksen SPKL:n MM-karsinnoissa, SM-kisoissa tai kansainvälisessä kokeessa kuluvan tai kahden MM-IPO kautta edeltävän kauden aikana.

Sen jälkeen valitaan joukkueeseen koirat niiden tekemien kolmen parhaan IPO3- ja/tai VPG3- tuloksen perusteella. Tällöin paikoista kilpailevien koirien kolmen parhaan tuloksen yhteispisteet ratkaisevat paremmuusjärjestyksen. Mukaan huomioidaan vain kuluvan tai kahden IPO-MM kilpailua edeltävän kauden tulokset. Mikäli pisteet menevät tasan, ratkaisevat c-osuudesta saatujen pisteiden yhteispistemäärä. Mikäli pisteet menevät edelleen tasan, ratkaisee paras yksittäinen tulos, sen jälkeen paras yksittäinen C- osuus.

Mikäli koira on sijoittunut WM-luokassa kuuden parhaan joukkoon edellisenä vuonna sillä on automaattinen osallistumisoikeus seuraavana vuonna. Edellyttäen että koira täyttää Atiboxin osallistumisvaatimukset.

IPO1- ja IPO2- luokka

Mikäli halukkaita osallistujia ei ole kisaorganisaation asettamaa rajoitusta enemmän,  riittää edellisen vuoden Atibox IPO-WM-kisojen jälkeen, ja ennen tämän vuoden ilmoittautumisajankohtaa tehty IPO2 tai IPO1 koulutustunnus kyseiseen luokkaan osallistumiseen. Koulutustunnus pitää olla tullut vähintään pistein 240.

Mikäli halukkaita on kisaorganisaation asettamaa rajoitusta enemmän, valitaan joukkueen koirat kyseisiin luokkiin niiden tekemien IPO- ja VPG- koulutustunnusten perusteella. Järjestys määritellään yhden tuloksen perusteella, tällöin huomioidaan vain kuluvan tai kahden IPO-MM- kilpailua edeltävän kauden tulokset. Ylemmässä luokassa tehty tulos menee kuitenkin aina alemmassa luokassa tehdyn edelle. Mikäli joukkuepaikasta kilpailevilla koirilla on samat pisteet, ratkaisee parempi C-osuus.

Erikoisjälki (FH):

WM-luokka

Ensisijaisesti noudatetaan Atibox-organisaation vaatimusrajaa. 

Mikäli halukkaita osallistujia ei ole kisaorganisaation asettamaa rajoitusta enemmän, riittää edellisen vuoden Atibox IPO-WM-kisojen jälkeen, ja ennen tämän vuoden ilmoittautumisajankohtaa tehty FH2 koulutustunnus.

Mikäli joukkueeseen on halukkaita kisaorganisaation asettamaa rajoitusta enemmän niin tuloksen pistemäärä ratkaisee joukkueeseen valinnan.

Mikäli koira on sijoittunut WM-luokassa 6 parhaan joukkoon edellisenä vuonna, sillä on automaattinen osallistumisoikeus seuraavana vuonna. Edellyttäen että koira täyttää Atiboxin osallistumisvaatimukset.

FH1 ja FPr 1-luokat

Ensisijaisesti noudatetaan Atibox-organisaation vaatimusrajaa.

Mikäli joukkueeseen on halukkaita kisaorganisaation asettamaa rajoitusta enemmän niin ensisijaisesti joukkueeseen valitaan koirat, joilla on FH-tulos. Ylemmässä luokassa tehty tulos menee alemmassa luokassa tehdyn tuloksen edelle.

Mikäli halukkaita on edelleen enemmän niin mukaan otetaan vain tulokset, jotka ovat kuluvalta tai edelliseltä kaudelta. Saman tuloksen omaavien välillä ratkaisee paras pistemäärä.

FH-tulosten jälkeen karsinta suoritetaan seuraavien tulosten perusteella.

FH1-luokkaan osallistuvalla tulee olla vähintään hyväksytty jälkisuoritus suojelun 2 luokasta.               FPr 1-luokkaan (Stufe1) osallistuvalla tulee olla vähintään hyväksytty jälkisuoritus suojelun 1 luokasta.             Saman tuloksen omaavien välillä ratkaisee paras pistemäärä.

Tulos tulee olla suoritettu ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Mikäli koirakko on sijoittunut 3 parhaan joukkoon Stufe-luokassa, sillä on automaattinen osallistumisoikeus joko samaan tai ylempään luokkaan seuraavana vuonna. Ylempään luokkaan osallistuttaessa huomioidaan kuitenkin että koira täyttää Atiboxin osallistumisvaatimukset.