Klubsieger Show 2018

Tervetuloa Suomen Bokseriyhdistyksen Klubsieger-näyttelyyn lauantaina 25.8.2018 Tampereelle!

Paikka: SPL Tampereen kenttä, osoite Yrjöläntie 20, Tampere.

Aika: Kehät alkavat klo 11.00, rokotusten tarkastus 10.00 – 11.00

HUOM! Kaikkien koirien on oltava paikalla klo 11.00 mennessä

Tuomarit: Mathias Wolf, Saksa (tiikerit ja turistit) ja Arne Johan Haugen, Norja (keltaiset)

Näyttelyyn on ilmoitettu yhteensä 68 koiraa (keltaiset 42, tiikerit 23 ja turisteja 3).

Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton rokotus- ja tunnistusmerkintämääräyksiä.

Koiran rekisteri- ja rokotustodistus on ehdottomasti oltava mukana tietojen tarkastamista varten.

Kaikilla näyttelyalueella olevilla koirilla (myös näyttelyyn osallistumattomilla) on oltava todistus voimassaolevista rokotuksista.

Varaathan koirallesi mukaan näyttelykaulaimen ja – taluttimen, vesikupin, makuualustan ja hakaneulan numerolapun kiinnittämistä varten.

Näyttelykirjeet ja numerolaput lähetetään sähköpostilla. Jos et saa printattua numerolappua, saat sen rokotusten tarkistuspisteeltä.

Näyttelyalue:

Kenttä on nurmikenttä.

Näyttelypaikalla on vesipiste ja kanttiini, josta saa syötävää ja juotavaa.

Autojen pysäköintiin on opastus.

Lisätietoja:

Mikäli sinulla on näyttelyyn liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Arja Jauhiainen 040-7777797.

Näyttelytoimikunta ja Tampereen alaosasto toivottavat kaikille mukavaa ja antoisaa näyttelypäivää!

Tapahtuman järjestää Suomen Bokseriyhdistys ry