Erikoisnäyttely 9.6.2018 Kerava

Näyttelyn tulokset löytyvät täältä

Tervetuloa Suomen Bokseriyhdistyksen Erikoisnäyttelyyn lauantaina 9.6.2018 Keravalle

Paikka: Keinukalliontie 42, 04250 Kerava
Aika: Kehät alkavat klo 10.00, rokotusten tarkastus 9.00 - 10.00
HUOM! Kaikkien koirien on oltava paikalla klo 10.00 mennessä

Tuomarit:
 Anna Bogucka, Puola (urokset, ROP-pentu, ROP-kasvattaja, ROP-käyttökoira, näyttelyn paras) ja Olavi Tuovinen, Suomi (nartut, turistit, ROP-juniori, ROP-veteraani, ROP-jälkeläisluokka).

Näyttelyyn on ilmoitettu yhteensä 112 koiraa. Pentuja 19, uroksia 44, narttuja 43 ja turisteja 6.

Näyttelyssä noudatetaan Suomen Kennelliiton rokotus- ja tunnistusmerkintämääräyksiä.
Koiran rekisteri- ja rokotustodistus on ehdottomasti oltava mukana tietojen tarkastamista varten.
Kaikilla näyttelyalueella olevilla koirilla (myös näyttelyyn osallistumattomilla) on oltava todistus voimassaolevista rokotuksista.
Varaathan koirallesi mukaan näyttelykaulaimen ja - taluttimen, vesikupin, makuualustan ja hakaneulan numerolapun kiinnittämistä varten.
Kirjeen mukana saat koirasi numerolapun.

Näyttelyalue:
Kenttä on nurmikenttä.
Näyttelypaikalla on vesipiste ja kanttiini, josta saa syötävää ja juotavaa.
Autojen pysäköintiin on opastus.

Lisätietoja:
Mikäli sinulla on näyttelyyn liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Arja Jauhiainen 040-7777797 nayttely@bokseriyhdistys.fi .
Näyttelypäivänä yhteydenotot Mari Harju-Säntti 050-5662232

Näyttelytoimikunta ja Uudenmaan alaosasto toivottavat kaikille mukavaa ja antoisaa näyttelypäivää!