Pentueeni pentuvälitykseen

tikrutposeeraa.jpgYhdistyksen pentulistalle otetaan kaikki pentueet jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

  • kasvattaja (kasvattajat) on Suomen Bokseriyhdistyksen jäsen ja että kasvattaja on maksanut jäsenmaksunsa kuluvalta vuodelta (tilikaudelta).
  • vanhemmat täyttävät SKL:n PEVISA-vaatimukset astutushetkellä
    • Suomeen pentuna tulleella vanhemmalla tulee olla suomalaiset PEVISA:n vaatimat terveystutkimukset
  • koko pentue ensirekisteröidään Suomeen (valkoiset pennut EJ rekisteriin)
  • kasvattaja on allekirjoittanut Kennelliiton kasvattajasitoumuksen (toimitettava jalostustoimikunnalle ensimmäistä pentuetta ilmoitettaessa pentuvälitykseen)

  • kasvattaja ei ole kyseisenä ajankohtana eläintenpitokiellossa (koskee kaikkia eläimiä) ja/tai
  • kasvattaja ei ole kyseisenä ajankohtana Kennelliiton kurinpitolautakunnan rangaistuksen alaisena

Lue myös jalostustoimikunnan suositukset jalostusyhdistelmille!

Pentuvälitysilmoituksen tekee kasvattaja joka rekisteröi pennut

Pentuvälitysilmoituksen voi lähettää yhdistyksen kotisivuilta löytyvällä nettilomakkeella. Yhdistyksen kotisivuille pentuvälityksen tiedot päivittyvät yhdistyksen kotisivujen päivitysaikataulun mukaisesti.

Ulkomaisten vanhempien kohdalla on pentuvälittäjälle toimitettava koiran sukutaulu sekä kopiot terveys-, näyttely- ja luonnetuloksista, jos tietoja ei ole löydettävissä Kennelliiton KoiraNet jalostustietokannasta. Huom! SBY ei arkistoi toimitettuja materiaaleja vaan edellämainitut tiedot on toimitettava aina pentuvälitysilmoituksen yhteydessä.

Astutusilmoitus poistuu listalta 4 päivää ilmoitetun syntymäajan jälkeen. Jatkoaika edellyttää yhteydenottoa (bokseri.jalostus@gmail.com).

Syntyneet pentueet näkyvät syntyneitä listalla 2 kk syntymäpäivästä. Jatkoaika edellyttää yhteyden ottoa (bokseri.jalostus@gmail.com). Jatkoaikaa syntyneitä listalle saa 2 viikkoa kerrallaan.

Yhdistyksen kotisivuilla pentueet näkyvät syntymäaikajärjestyksessä. Astutus- ja syntymäilmoitus tehdään kerran nettilomakkeella, muutokset voi ilmoittaa sähköpostilla (bokseri.jalostus@gmail.com).

Suomen Bokseriyhdistyksen hallitus pidättää itsellään oikeuden poistaa ilmoitetun pentueen väärinkäytösten ilmetessä.

pienipentu.jpg

HUOM!

Vain pentueilmoituksella ilmoitetut pentueet päivitetään pentuvälityksen sivuille.

Kaikki muutokset pentuvälittäjälle, webmaster ei ole pentuvälittäjä! Tästä linkistä pääset sähköiseen pentuvälitysilmoituslomakkeeseen. HUOM! LOMAKE TOIMII PARHAITEN GOOGLE CHROME -SELAIMESSA.

Myytävänä -tietoja voi muuttaa sähköpostilla ja se olisi toivottavaakin, jotta ei välitetä pentuja, joita oikeasti ei ole vapaana.

Pentujen syntymän jälkeen tai nartun jäädessä tyhjäksi on jäsenkasvattajan täytettävä pentueseurantalomake 4kk kuluessa pentujen syntymästä pysyäkseen jäsenkasvattajalistalla.

 

Uutta kotia etsivät aikuiset koirat

Uutta kotia etsivät aikuiset koirat ilmoitetaan sähköpostitse  (bokseri.jalostus@gmail.com). Ilmoituksesta täytyy löytyä koiran nimi, rekisterinumero, omistajan yhteystiedot sekä syy miksi koirasta luovutaan. Ilmoitus on pentuvälityksen sivuilla 3 kk. Jatkoaika edellyttää yhteydenottoa pentuvälittäjään. Koiran löytäessä uuden kodin on ilmoituksen poistamiseksi myös otettava yhteyttä pentuvälittäjään. Uutta kotia etsivät -palvelu on tarkoitettu SBY:n jäsenille.