Hallitus

Suomen Bokseriyhdistyksen hallituksen valitsee yhdistyksen vuosikokous. Hallituksen puheenjohtaja valitaan vuosittain. Muut hallituksen toimihenkilöt valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Toimialueet, joihin vastuuhenkilöt valitaan ovat jalostus, julkaisutoiminta, talous, koulutus, näyttelyt ja jäsensihteeri. Hallitukseen valitaan vuodeksi kerrallaan myös alaosastojen edustajat ja heille varamiehet.

Haluatko asiasi SBY:n hallituksen kokouksen käsittelyyn?

Kysy toimintaohjeet sihteeriltä sähköpostitse (sihteeri @ bokseriyhdistys.fi)
Kaikki asiaan liittyvät dokumentit on oltava sihteerillä viimeistään 14 päivää ennen kokousta!

Hallituksen päätöksistä tiedotamme asianomaisille pöytäkirjanotteella, joka postitetaan kun pöytäkirja on tarkastettu.

Seuraavat sovitut hallituksen kokoukset vuonna 2019:

25.3 (skype), 23.4. (Skype), 22.5. (Skype), 5.7. kesäleirillä, 8.8. (Skype), 9.9. (Skype), 8.10. (Skype), 13.11. (Skype), 17.12. (Skype), 18.1.-20 (budjettikokous)

Laura Latikka p. 050 581 9782
puheenjohtaja @ bokseriyhdistys.fi

Varapuheenjohtaja
Laura Mäiseli p. 050 552 1528
laura.maiseli @ doxboxsport.fi

Sihteeri
Reetta Niinikorpi
sihteeri @ bokseriyhdistys.fi

Talousasiat
Susa Rantamäki
rahastonhoitaja @ bokseriyhdistys.fi

Jäsenasiat
Tiina-Leena Salo
jasensihteeri @ bokseriyhdistys.fi

Jalostustoimikunta
Laura Mäiseli, p. 050 552 1528
jalostus @ bokseriyhdistys.fi
toimikunnan jäsenet:
Hanne Leinonen (pentuvälittäjä), Laura Mäiseli (Atibox Health Committée), Kirsi Tevalin ja Tuula Seppälä (ulkomuototuomarikoulutus), Nina Mahlanen (eläinlääkärijäsen), Arja Jauhiainen (MH ja LT asiat), Laura Latikka ja Birgitta Strömman (käännökset), Kristiina Kallio, Susanna Mahlanen, Minna Eerikäinen, Jenni Sokura ja Heidi Mäki-Välkkilä.

Julkaisutoimikunta
Kirsi Haapanen
julkaisu @ bokseriyhdistys.fi (Huom! Bokserilehden aineisto osoitteeseen bokserilehti @ bokseriyhdistys.fi)
toimikunnan jäsenet:
Minna Ikonen, Henna Lappi-Tanskanen, Eveliina Härkönen, Leena Heikkilä, Pertti Mäki-Välkkilä (tietoturvavastaava)

Koe- ja koulutustoimikunta

Varahenkilöt:
Sirpa Annala ja Anne-Maj Hytönen

Sivujen päivitys
webmaster @ bokseriyhdistys.fi (yhteistyössä toimikuntien kanssa)

HUOM! Näyttelyasioita hoitaa hallituksen ulkopuolisena henkilönä Arja Jauhiainen seuraavaan vuosikokoukseen saakka. Hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta nayttely @ bokseriyhdistys.fi tai puhelimitse numerosta 045-1869220.