Bokseri käyttöopas

Bokseri Käyttöopas 2017

Uusi käyttöopas ilmestynyt!

Yksittäisen lehden hinta 8 €/kpl ja vähintään 10 kpl tilaajan hinta on 6 €/kpl. Yhdistyksen jäsenkasvattajien hinta vähintään 10 kpl tilaajalle on 5 €/kpl. Uudet hinnat otetaan käyttöön heti uuden käyttöoppaan ilmestyessä. Oppaita voit tilata jäsensihteeriltä jasensihteeri @ bokseriyhdistys.fi

Toimi näin:
1. Lähetä tilauksesi jäsensihteerin sähköpostiosoitteeseen. Ilmoita kappalemäärä, postiosoitteesi ja oletko SBY:n jäsenkasvattaja.
2. Odota vastausviestiä. Saat tilauksen kokonaissumman postikuluineen, maksa se SBY:n tilille FI80 1270 3000 2070 63, käytä viitettä 55. Lähetä kuitti maksusta sähköpostin liitteenä jäsensihteerille.
3. Saat vahvistuksen tilauksen toimittamisesta viikon kuluessa kuitin saapumisesta.